Esittelyssä Elina Moisio – Hyvänlaatuisen työn ihannemalli

elina moisio hyvänlaatuisen työn ihannemalli webinaari

Hyvänlaatuisen työn ihannemalli -webinaari lähestyy! Esittelemme puhujia ja panelisteja sekä heidän keskusteluun tuomaa näkökulmaa. Tällä kertaa vuorossa on palvelujohtaja ja kokemusasiantuntija Elina Moisio.

Elina Moisio toimii palvelujohtajana kansainvälisessä isossa tilitoimistossa. Hänellä on vuosien kokemus esimiestyöstä sekä siitä millaista on hakea töitä sairastumisen jälkeen.

Elinan tuoma näkökulma paneeliin?

Paneelissa kerron millaista on palata työmarkkinoille työnhakijana sairastumisen jälkeen sekä siitä, mitä itse toivoin esimieheltäni kun olin tilanteessa, jossa epäiltiin sairauden palanneen ja miten itse toimin jos/kun alaiseni sairastuu vakavasti. 

Elina Moisio

Tervetuloa Hyvänlaatuisen työn ihannemalli -webinaariin tiistaina 27.10. klo 10-15. Ohjelman löydät ajankohtaisista tapahtumista. Ilmoittautuminen lomakkeella päättyy perjantaina 23.10. Jos haluat osallistua webinaariin perjantain jälkeen, laita yst. viestiä Minna Tieliselle: minna.tielinen@syopapotilaat.fi tai 041 721 1209. Saat paluupostissa Zoom-linkin osallistumista varten.

Kuva: Elina Moisio