Esittelyssä Sirpa Pietikäinen – Hyvänlaatuisen työn ihannemalli

europarlamentaarikko sirpa pietikäinen hyvänlaatuisen työn ihannemalli -webinaari

Hyvänlaatuisen työn ihannemalli -webinaari lähestyy! Esittelemme puhujia ja panelisteja sekä heidän keskusteluun tuomaa näkökulmaa. Tällä kertaa vuorossa on europarlamentaarikko Sirpa Pietikäinen.

Hämeenlinnalainen europarlamentaarikko (2008-) Sirpa Pietikäinen on aiemmin ollut kansanedustajana ja ympäristöministerinä. Euroopan parlamentissa hän toimii ympäristön, kansanterveyden ja elintarvikkeiden turvallisuuden valiokunnassa, jossa käsitellään myöskin Euroopan terveyspolitiikkaa ja ajankohtaista eurooppalaista syöpäohjelmaa. Lisäksi Sirpa Pietikäinen on mukana parlamentin syöpäryhmässä (MEPs Against Cancer). Hän on tunnettu pitkäaikaisesta työstä terveyspolitiikan ja potilaiden oikeuksien puolesta jo aiemmin Suomessa ja nyt Euroopan Parlamentissa.

Sirpan tuoma näkökulma keskusteluun?

Meidän on tutkittava syöpää paremmin, järjestettävä riittävät ja tehokkaat syöpälajikohtaiset seulonnat, taattava nopea korkeatasoiseen hoitoon pääsy ja kuntoutus, sekä vahvistettava potilaiden oikeuksia ja tukemista koko Euroopassa.

Sirpa Pietikäinen

Tervetuloa Hyvänlaatuisen työn ihannemalli -webinaariin tiistaina 27.10. klo 10-15. Ohjelman löydät ajankohtaisista tapahtumista. Ilmoittaudu mukaan perjantaihin 23.10. mennessä.

Kuva: Sirpa Pietikäinen / Sami Kero