Fuck Cancer Run 2020 – liity joukkueeseen

nainen sitoo lenkkareiden nauhoja polvistuneena maahan

Fuck Cancer Run 2020 järjestetään tulevana lauantaina 12.9. klo 13-15.30 virtuaalisena! Sylva ry:n vuotuisen tapahtuman vuoden 2020 teemana on kanssakulkijuus. Liity mukaan Hyvänlaatuinen työ -joukkueeseen ja jaa tunnelmakuvia omalta lenkkipolultasi.

Liity mukaan Hyvänlaatuinen työ -joukkueeseen

Tervetuloa mukaan Hyvänlaatuinen työ -joukkueeseen. Kuka tahansa voi liittyä joukkueeseen. Voit myös jakaa kuvia tai videoita omalta lenkkipolultasi omilla kanavillasi. Lisää mukaan häshtagit #hyvänlaatuinentyö #fuckcancerrun2020 #kanssakulkija sekä tägää Suomen Syöpäpotilaat ry:n Instagram-tili @hyvanlaatuinentyo.

Jos haluat osallistua anonyymisti, voit jakaa kuvan tai videon Emma Anderssonille lauantaina klo 16 mennessä (emma.andersson@syopapotilaat.fi tai yv:nä Messengerissä Emma Ssp) sopivalla saatetekstillä ja nimimerkillä, niin jaamme kuvasi @hyvanlaatuinentyo Insta-tilillä lauantai-iltana. Kuvat voi myös ottaa etukäteen valitsemanasi ajankohtana.

Tapahtumaan voi osallistua seuraamalla suoraa netti-tv- ja radiolähetystä verkossa kello 13.00–15.30 ja juoksemalla missä tahansa itse valitsemallaan lenkkipolulla tai reitillä. Lähetyksessä on vieraina julkisuudesta tuttuja henkilöitä, syövän sairastaneita paralympiaurheilijoita ja Fuck Cancer Run -osallistujia sekä vapaaehtoisia. Ohjelmassa on musiikkia ja yhteinen alkulämmittely sekä maaliin tulon fiilistelyä. Jakamalla tunnelmia kotikatsomosta ja lenkkipolulta tapahtuman aihetunnisteilla, olet mukana tuotepalkintojen arvonnassa. Voit kuunnella lähetystä juostessasi omalla lenkkipolullasi ja osallistua lähetykseen kommentoimalla ja lähettämällä kuvia. Kuvia ja kommentteja poimitaan mukaan lähetykseen.

Sylva ry

Lisätiedot ja ilmoittautuminen Sylva ry:n sivuilla. Lisätietoa myös tapahtumasta Sylva ry:n Facebook-tapahtumassa.

PS. Jos sinulla sattuu olemaan tallessa Hyvänlaatuinen työ -hikipanta, emme todellakaan pane pahaksemme sen hyödyntämistä kuvausrekvisiittana.

Canvalla tehty mainos Liity mukaan Hyvänlaatuinen työ -joukkueeseen Fuck Cancer Run 2020 -virtuaalitapahtumassa