Hyvänlaatuista joulua!

Hyvänlaatuista joulua tervehdys

Minä, syöpä ja työ -hankkeen tiimi toivottaa hankkeen osallistujille, vapaaehtoisille ja yhteistyökumppaneille tunnelmallista joulua ja hyvänlaatuista uutta vuotta 2021!

Vaikka ”Elossa ja osallisena, myös työelämässä!” -hanke päättyy helmikuussa 2021, on alkuvuonna vielä tarjolla vertaistukea ja muita tapahtumia.

Living and Working with Cancer, January 25 at 5 pm

Living and Working with Cancer is a monthly peer support group for cancer survivors in Finland. We meet online, so you can join us no matter your location in Finland.

You don’t have to be a native English speaker to join. All you need is the willingness to talk about life with or after cancer in English and that you reside in Finland. The group is aimed at working age persons, but you don’t have to be working at the moment.

Me, syöpä ja hyvänlaatuinen työ – Hankkeen päättäjäiset etänä 18.2. klo 16-18

Virtuaalisissa päättäjäisissä muistelemme kolmen upean hankevuoden kohokohtia ja sattumuksia, kiitetään vapaaehtoisia ja osallistujiamme, katsahdetaan tulevaan ja moikkaillaan tuttuja vuosien varrelta – edes kuvina näytöllä. Ohjelmassa on myös hihittelyä ja hekottelua, sillä mukaan on lupautunut myös Anitta ”Iso A” Ahonen!

Ilmoittautuminen avataan tammikuussa!


Myös työnhakijoiden aamukahvit -porukalle on luvassa tapaaminen alkuvuodesta. Lisätietoa tulossa myöhemmin!

Tammikuun alussa julkaistaan myös kirja Hyvänlaatuisen työn jäljillä – Kokemuksia syövän ja työelämän yhteensovittamisesta e-kirjana. Jää kuulolle!

Tunnelmallista joulua ja näkemisiin ensi vuonna!

Terveisin,
Mari, Marketta & Emma