[Etänä] Minä, syöpä ja työ -ryhmä

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

[Etänä] Minä, syöpä ja työ -ryhmä

9.2.2023 klo 16:00 - 17:30

teekuppi ja macaron-leivoksia kirjapinon päällä

Etelä-Suomen Syöpäyhdistyksen Minä, syöpä ja työ -ryhmässä pohditaan työelämän teemoja torstaisin klo 16-17:30.

12.1.  Mihin aikani riittää ja miten sitä käytän?
9.2.   Minä työyhteisön jäsenenä
9.3.   Syöpähoitojen pitkäaikaishaitat
13.4. Kokemuksia voimavaroja tuottavista asioista
11.5.  Mitä työkykyni on tänään?

Oletko palannut tai mahdollisesti palaamassa työelämään syöpäsairauden jälkeen? Pohdituttaako oma työkyky tai oletko joutunut luopumaan työstä sairastumisen myötä? Tämä ryhmä on tarkoitettu syöpään sairastuneille työikäisille ja järjestetään avoryhmänä Teamsilla, jotta osallistuminen olisi helpompaa asuinpaikasta riippumatta. Voit halutessasi osallistua kaikkiin tapaamisiin tai vain niihin joiden aiheet tuntuvat koskettavan sinua.

Ryhmän ohjaajana on neuvontahoitaja Marja Sarvi.

Ilmoittautuminen viimeistään kahta päivää ennen kutakin ryhmäkertaa ryhmän ohjaajalle neuvontahoitaja Marja Sarvelle marja.sarvi(at)essy.fi.

Verkkoryhmä toteutetaan Microsoft Teamsissa, joka on maksuton videopuhelusovellus. Voit osallistua tietokoneella tai puhelimella selaimen tai Teamsin oman sovelluksen kautta. Edellytyksenä on vain internet-yhteys ja sähköpostiosoite. Osallistu sinulle sopivasta paikasta. Ryhmään otetaan 6-8 osallistujaa kerrallaan. Tarkemmat ohjeet Teamsiin liittymisestä lähetetään ryhmään ilmoittautuneille ja Teamsin käyttöä voidaan myös testata etukäteen ryhmän järjestäjän kanssa.

Kuva: Ylanite Koppens / CC0 Pexels

Järjestäjä

Etelä-Suomen Syöpäyhdistys