[Etänä] Syöpä ruuhkavuosina – selviytymisen avaimet lapsiperheessä -verkkokurssi

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

[Etänä] Syöpä ruuhkavuosina – selviytymisen avaimet lapsiperheessä -verkkokurssi

6.9.2023 klo 16:00 - 17:30

nainen naputtelee läppäriä, joka on hänen jalkojen päällä

Etelä-Suomen Syöpäyhdistys ry järjestää verkossa Teamsilla toteutettavan avokurssin syöpään sairastuneille naisille, joilla on alaikäisiä lapsia sekä joiden syöpähoidot ovat loppumaisillaan tai juuri päättyneet.

Kurssi järjestetään syksyllä 2023 keskiviikkoisin klo 16-17:30 seuraavasti: 6.9. / 13.9. / 20.9. / 27.9. / 4.10. ja 11.10.2023. Lisäksi on jatkotapaaminen noin kahden kuukauden kuluttua kurssin päättymisestä.

Kurssilla käydään läpi keinoja elämän eri osa-alueilla selviytymiseen. Teemoja ovat mm. elämänmuutos diagnoosin jälkeen, oma jaksaminen, lapsi ja vanhemman syöpä, parisuhde- ja seksuaalisuus sekä työelämään palaaminen.

Tapaamisissa sinulla on mahdollisuus jakaa ajatuksia ja kokemuksia muiden samankaltaisessa tilanteessa olevien kanssa. Kurssin vastuuohjaajina toimivat neuvontahoitajat Kirsi Roos ja Satu Forsström.

Kurssille valitaan 6-8 henkilöä hakemuksen ja haastattelun perusteella. Kurssi on yksilökurssi ja osallistujille maksuton. Kurssi toteutetaan verkossa Teams-sovelluksella. Osallistujat saavat osallistumislinkin ja ohjeet Teamsiin liittymisestä ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen. Teamsin käyttöä voi myös testata etukäteen yhdessä kurssin järjestäjän kanssa.

Kurssille haetaan täyttämällä ja lähettämällä hakemuslomake 1.9.2023 mennessä. Hakemuslomakkeeseen pääset tästä linkistä Sähköinen hakemuslomake Syöpä ruuhkavuosina – selviytymisen avaimet lapsiperheessä -avokurssille (Webropol)

Lisätietoja kurssista saat: Kirsi Roosilta puh. 044 730 3303 tai Satu Forsströmiltä puh. 050 408 8420.

Kuva: RDNE Stock project / CC0 Pexels

Järjestäjä

Etelä-Suomen Syöpäyhdistys