[Videopuhelulla] Teemasarja: Iloista ja unelmista

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

[Videopuhelulla] Teemasarja: Iloista ja unelmista

23.4.2020 klo 17:00 - 18:30

Haluamme  osaltamme ennaltaehkäistä koronaviruksen leviämistä. Siksi tämä tilaisuus järjestetään vain etäosallistumismahdollisuudella.

Syöpään sairastumisen jälkeen moni asia voi muuttua. Kontrollista toiseen eläminen vaikuttaa siihen, kuinka pitkälle tulevaan uskaltaa ajatella ja joskus vanhat tavoitteet käyvät mahdottomiksi. Kaiken keskellä voi käydä myös niin, että unelmat kirkastuvat ja elämään löytyy uusia ilonlähteitä. Miten kaikki tämä vaikuttaa työelämän tavoitteisiin, iloihin ja unelmiin? Tule mukaan pohtimaan näitä kysymyksiä keskustelun ja pienen työskentelyn avulla. Illassa alustavat työelämäkoordinaattorit Mari Bergman ja Marketta Liljeström.

Sarjassa käsitellään sairastumisen jälkeisen työelämän kysymyksiä monesta näkökulmasta. Illat aloitetaan alustuksilla, joiden jälkeen avataan keskustelu päivän teeman ympärillä, mutta mukaan saa tulla myös vain kuuntelemaan. Ilmoittauduttuasi saat ohjeet videopuheluyhteyttä varten sähköpostiisi.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen edeltävään päivään mennessä työelämäkoordinaattori Marketalle marketta.liljestrom@syopapotilaat.fi tai 045 1046509.

Tiedot

Päivämäärä:
23.4.2020
Aika:
17:00 - 18:30
Tapahtuma tagia:
, , ,

Järjestäjä

Suomen Syöpäpotilaat ry