[Helsinki] Pilateksesta kehon ja mielen hyvinvointia

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

[Helsinki] Pilateksesta kehon ja mielen hyvinvointia

4.12.2019 klo 08:30 - 09:30

nainen tekee pilatesharjoituksia vaaleanpunaisella matolla

Edit: ilmoittautumisaikaa on jatkettu 26.11. asti.

Tervetuloa tutustumaan pilatesharjoitteluun kolmen kerran lyhytkurssilla marras-joulukuussa. Voit ilmoittautua kaikille kerroille tai yksittäisille tunneille.

Tunnit pidetään keskiviikkoisin klo 8.30-9.30 seuraavasti SOMAkollektiivin tiloissa (Saarenkatu 3, Helsinki):

  • 27.11.
  • 4.12.
  • 11.12.

Pilates on kehonhallintatekniikka, joka vahvistaa tasapainoisesti kehon kaikkia lihaskerroksia, parantaa kehontuntemusta ja tasapainoa sekä ylläpitää ja parantaa ryhtiä sekä mm. selän terveyttä. Kurssilla harjoitellaan muun muassa lantion, rintakehän ja hartikaaren hallintaa sekä liikkuvuutta ja  pilatesharjoittelun oikeaoppista hengitystekniikkaa.

Kurssin ohjaajana toimii pilatesohjaaja, SPS-Trainer sekä tanssitaiteen maisteri Kirsi Oinonen. Kirsi toimi pitkään tanssinopettajana, mutta on viime vuosina keskittynyt pilateksen, spiraalistabilaation sekä faskiaharjoittelun ohjaamiseen. Pilatesta hän on ohjannut kymmenen vuoden ajan.

Pukeudu siten että sinun on miellyttävä tehdä harjoituksia ilman että vaatteet kiristävät. Voit myös ottaa mukaan oman ”hikipyyhkeen”. Voit myös tarvittaessa ottaa oman jumppamaton mukaan, mutta mattoja löytyy myös salista.

Paikkoja on rajoitetusti, tunnit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kullekin kerralle mahtuu max. 7 henkilöä. Sitovat ilmoittautumiset tiistaihin 26.11. mennessä Helenelle: helene.harju@syopapotilaat.fi tai 044 765 9222. Kerro viestissä mille kerroille ilmoittaudut.

Tiedot

Päivämäärä:
4.12.2019
Aika:
08:30 - 09:30
Tapahtuma tagia:
, , ,

Tapahtumapaikka

SOMAkollektiivi
Saarenkatu 3
Helsinki, 00550

Järjestäjä

Suomen Syöpäpotilaat ry