[Helsinki] Starttipaja itsensä työllistämistä suunnitteleville

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

[Helsinki] Starttipaja itsensä työllistämistä suunnitteleville

14.3.2019 klo 09:00 - 16:00

Huikea mahdollisuus sinulle, joka harkitset itsesi työllistämistä, kaipaat sparrausta ideasi työstämiseen ja koeteltuja keinoja yrittämiseen terveyshaasteista huolimatta! Invalidiliiton Yritystä!-hankkeen ja Coutsi Esko Valkealan starttityöpajassa on tilaa muutamalle Minä, syöpä ja työ -hankkeen kohderyhmäläiselle.

Starttityöpaja toteutetaan työpajamuotoisena sekä sparraavana keskusteluna henkilöille, jotka suunnittelevat itsensä työllistämistä. Työpajojen välissä on mahdollisuus saada yksilöllistä ohjeistusta yritystoiminnan suunnitteluun Yritystä!-hankkeen koordinaattoreilta. Starttityöpajojen tavoitteena on lisätä yritystietoutta ja kehittää yritysideoita sekä -suunnitelmia jo start-up vaiheessa. Starttityöpajakoulutusten sisällöissä hyödynnetään myös Yritystä!-hankkeessa tuotettua MunDuuni -yrittäjyyden toimintamallia, joka tukee vammaisten ja pitkäaikaissairaiden yritystoimintaa.

PAIKKA: Invalidiliitto, Mannerheimintie 107, 00280 HELSINKI
AIKA: 14.3. ja 4.4.  9 – 16
KOULUTTAJAT: Yritystä!-hankkeen koordinaattorit ja kokenut Esko Valkeala (Coutsi.fi), joka on toiminut yli 17 vuotta yrittäjänä ja yli 15 vuotta yritysmentorina ja -kummina.

ILMOITTAUTUMISOHJEET: Sitovat ilmoittautumiset ruokavalioineen perjantaihin 8.3. mennessä sekä lisätietoja koulutukseen, matkoihin, majoitukseen ja viittomakielen tulkkaukseen liittyen: sinikka.winqvist@invalidiliitto.fi 044 765 0633

Koulutus on osallistujille maksuton ja siihen kuuluu kahvit ja lounas. Jos haluat osallistua koulutukseen kauempaa, matkakustannuksien korvaamisesta voi tiedustella Sinikka Winqvistiltä.

Tiedot

Päivämäärä:
14.3.2019
Aika:
09:00 - 16:00
Tapahtuma tagia:
, , ,

Tapahtumapaikka

Invalidiliitto
Mannerheimintie 107
Helsinki,

Järjestäjä

Yritystä!-hanke
Puhelin
044 765 0633
Sähköposti
sinikka.winqvist@invalidiliitto.fi