[Etänä] Syöpä ruuhkavuosina -avokurssi

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

[Etänä] Syöpä ruuhkavuosina -avokurssi

19.4.2022 klo 15:00 - 17:00

Etelä-Suomen Syöpäyhdistyksen kurssi on tarkoitettu alle 50-vuotiaille syöpään sairastuneille naisille syöpähoitojen aikana tai niiden päättyessä.

Kokoontumiset ovat tiistaisin 19.4. / 26.4. / 3.5. / 10.5. / 17.5. / 24.5. / 31.5. klo 15-17, lisäksi jatkotapaaminen elokuussa. Kurssi toteutetaan etänä Teams-sovelluksen avulla. Erityisasiantuntija Emma Andersson on mukana 10.5. kertomassa syöpä ja työelämä -teemasta.

Kurssin tavoite on kerätä yhteen ruuhkavuosien keskellä syöpään sairastuneita ja antaa heille mahdollisuus keskustella kaikesta siitä, miten syöpään sairastuminen on vaikuttanut sairastuneen ja perheen kokemuksiin, elämään ja ajatuksiin. Kurssilla osallistujat pääsevät käsittelemään heille tärkeitä teemoja asiantuntija alustusten, vertaiskeskustelun ja erilaisten harjoitusten kautta. Kurssille osallistuvalla ei tarvitse olla lapsia.

Kurssin ohjaajana on Etelä-Suomen Syöpäyhdistyksen neuvontahoitaja Marja Sarvi.

Kurssille haetaan täyttämällä ja lähettämällä hakemuslomake 1.4.2022 mennessä tästä: sähköinen hakemuslomake Syöpä ruuhkavuosina -avokurssille (Webropol). Mikäli sähköisen lomakkeen täyttäminen ja/tai lähettäminen ei onnistu, voit pyytää paperisen lomakkeen tai tulostaa sen tästä ja lähettää osoitteeseen: Etelä-Suomen Syöpäyhdistys, Marja Sarvi, Palokunnankatu 10 D 26, 13100 Hämeenlinna.

Kurssille valitaan 6-8 osallistujaa hakemuksen ja puhelinkeskustelun perusteella. Osallistuminen kurssille on maksutonta, eikä vaadi yhdistyksen jäsenyyttä.

Lisätietoja ja lomakkeiden pyynnöt: neuvontahoitaja Marja Sarvi p. 044 730 3305.

Järjestäjä

Etelä-Suomen Syöpäyhdistys