[Tampere] Valokuvan lempeä voima – valokuvauksen ja itsemyötätunnon työpaja

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

[Tampere] Valokuvan lempeä voima – valokuvauksen ja itsemyötätunnon työpaja

22.5.2019 klo 14:00 - 16:00

Valokuvan lempeä voima – valokuvauksen ja itsemyötätunnon kolmeosainen työpaja

*Työpaja on osa Minä, syöpä ja työ -hankkeen toimintaa. Voit ilmoittautua mukaan, jos olet työikäinen ja sairastunut syöpään.*

Haluatko hemmotella itseäsi huokaisuhetkellä vertaisten seurassa? Ja samalla oppia katsomaan itseäsi lempeästi ja hyväksyvästi? Toivoisitko osaavasi suhtautua itseesi armollisesti ja myötätuntoisesti vaikeissakin hetkissä? Millaisia hyviä puolia sinun on mahdollista löytää ja huomata itsessäsi?

Kolmeosaisessa työpajassa käsittelemme omakuvaa toiminnallisesti valokuvien ja valokuvauksen kautta. Työpajassa tehtävien harjoitusten myötä harjoittelemme myötätuntoista lempeää suhtautumista itseä kohtaan. Tehtävät harjoitukset ovat helppoja eivätkä vaadi kuvausosaamista, sinun ei tarvitse itse osata ottaa valokuvia tai harrastaa valokuvaamista. Keskimmäisessä työpajassa kanssamme on ammattikuvaaja Tiia Ennala, joka ottaa jokaisesta osallistujasta tämän toiveiden mukaisia kuvia. Kuvaajaan voit tutustua etukäteen netistä: www.tiiaennala.com

Työpaja kokoontuu suljettuna ryhmänä yhteensä kolme kertaa. Kaikki kokoontumiset ja niissä jaetut asiat ovat luottamuksellisia eikä niitä jaeta ryhmän ulkopuolelle. Työpaja toteutuu, mikäli siihen on vähintään 8 osallistujaa ja siihen otetaan enintään 10 osallistujaa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumisen yhteydessä saat tarkemmat tiedot työpajojen sisällöstä. Kaikista työpajaan liittyvistä mieleen tulevista asioista voit myös kysyä työelämäkoordinaattorilta jo ennen kuin päätät, osallistutko vai et. Työpajaan osallistuja sitoutuu osallistumaan kaikkiin kolmeen työpajaan (vain sairastapauksessa voi osallistumisen perua).

 

Sitova ilmoittautuminen mahdollisimman pian: tuuli.mahonen@pirsy.fi p. 050-5129419

1.työpaja 22.5. klo 14-16 kokoustila Koskenparras, Pellavatehtaankatu 12, Tampere keskusta

2.työpaja 6.6. klo 9-15 Haiharan kartano, Haiharankatu 30, Tampere Kaukajärvi (ei tarvitse olla paikalla koko päivää, tarkempi aikataulu sovitaan 1.työpajassa)

3.työpaja 18.6. klo 14-16 kokoustila Koskenparras, Pellavatehtaankatu 12, Tampere keskusta

Tiedot

Päivämäärä:
22.5.2019
Aika:
14:00 - 16:00
Tapahtuma tagia:
, , , ,

Tapahtumapaikka

Pirkanmaan syöpäyhdistys
Hämeenkatu 5A
Tampere,