[Tampere] Voimaa valokuvatyöpajasta nuorille aikuisille

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

[Tampere] Voimaa valokuvatyöpajasta nuorille aikuisille

1.8.2023 klo 18:00 - 19:30

Toivoisitko osaavasi suhtautua itseesi armollisemmin ja myötätuntoisemmin? Millaisia hyviä puolia sinun on mahdollista löytää ja huomata itsessäsi? Haluaisitko antaa itsellesi hetken aikaa vertaisten seurassa – ja samalla oppia katsomaan itseäsi lempeästi ja hyväksyvästi?⁠

Syöpään sairastuneille nuorille aikuisille suunnatun valokuvatyöpajan tavoitteena on erilaisten valokuvatyöskentelyn tehtävien avulla mahdollistaa myötätuntoinen suhtautuminen itseensä.

Pirkanmaan Syöpäyhdistys ry:n kolmeosaisessa työpajassa käsitellään omakuvaa toiminnallisesti valokuvien ja valokuvauksen kautta. Tehtävien kautta harjoittelemme myötätuntoista lempeää suhtautumista itseä kohtaan. Harjoitukset ovat helppoja, sinun ei tarvitse itse osata ottaa valokuvia tai harrastaa valokuvaamista. Yhdellä kokoontumiskerralla kanssamme on ammattikuvaaja Tiia Ennala (www.tiiaennala.com), joka ottaa jokaisesta osallistujasta tämän toiveiden mukaisia kuvia. Työpajan ohjaajana toimii kuntoutuksen asiantuntija Tuuli Mähönen Pirkanmaan Syöpäyhdistys ry:stä.

Työpaja on tarkoitettu pirkanmaalaisille syöpään sairastuneille nuorille aikuisille (18-35 v.) ja on maksuton. Mukaan mahtuu 10 ensimmäistä ilmoittautunutta!⁠

Työpaja kokoontuu kolme kertaa:

  • aloitustapaaminen tiistaina 1.8.2023 klo 18.00-19.30
    Kokoustila Koskenparras, Pellavatehtaankatu 12, Tampere
  • kuvauspäivä lauantaina 5.8.2023 klo 11.00-17.00
    Työväenmuseo Werstas, Väinö Linnan aukio 8, Tampere
  • tapaaminen torstaina 24.8.2023 klo 18.00-19.30
    Kokoustila Koskenparras, Pellavatehtaankatu 12, Tampere

Huom! Ilmoittautumisaika on 5.6.-2.7.2023

Ilmoittaudu lomakkeella tai soita p. 03 2499 200. Lisätietoa myös Pirkanmaan Syöpäyhdistys ry:n sivuilta.

Saat ilmoittauduttuasi kutsun sähköpostiisi, mukana on tarkemmat tiedot valokuvatyöpajasta sekä helppo ennakkotehtävä. Aiempaa kokemusta valokuvatyöskentelystä ei tarvita!

Kuva: Israelzin Oliveira / CC0 Pexels

Järjestäjä

Pirkanmaan Syöpäyhdistys ry