Arkistot: Events

[Etänä] Syöpä ruuhkavuosina -avokurssi

Etelä-Suomen Syöpäyhdistyksen kurssi on tarkoitettu alle 50-vuotiaille syöpään sairastuneille naisille syöpähoitojen aikana tai niiden päättyessä.

[Etänä] Minä, syöpä ja työ -ryhmä

Etelä-Suomen Syöpäyhdistyksen Minä, syöpä ja työ -ryhmässä pohditaan työelämän eri näkökulmia torstaisin 12.1. alkaen 11.5. asti klo 16-17.30.

[Tampere] Tauon paikka -työelämäryhmä

Koskenparras Pellavatehtaankatu 12, Tampere

Pirkanmaan Syöpäyhdistyksen työelämäryhmä on tarkoitettu työikäisille syöpädiagnoosin saaneille. Voit osallistua ryhmään olitpa työssä oleva, työtön tai opiskelija.

[Etänä] Syöpä ja työelämä -verkkovertaisilta

Teams

Lämpimästi tervetuloa Syöpä ja työelämä -verkkovertaisiltaan torstaina 1.6. klo 17.30-19! Yhteisen illan tavoitteena on tarjota tietoa ja vertaistukea sairauden vaikutuksista työ- ja toimintakykyyn, työhön paluuseen sekä osallisuuteen ja jaksamiseen liittyvistä kokemuksista ja kysymyksistä.

[Etänä] Syöpä ruuhkavuosina – selviytymisen avaimet lapsiperheessä -verkkokurssi

Etelä-Suomen Syöpäyhdistys ry järjestää verkossa Teamsilla toteutettavan avokurssin syöpään sairastuneille naisille, joilla on alaikäisiä lapsia sekä joiden syöpähoidot ovat loppumaisillaan tai juuri päättyneet. Kurssi järjestetään keskiviikkoisin klo 16-17:30 seuraavasti: 6.9., 13.9., 20.9., 27.9., 4.10. ja 11.10.2023.