Työpaikkailmoitus: Hanketyöntekijä (Paikka auki -ohjelma)

Malmi happy face 2018 suomen syöpäpotilaat turkoosi hymynaama jääkiekkotausta

Oletko kiinnostunut potilasjärjestön roolista syöpään sairastuneiden tukemisessa? HUOM! Avaamme uudelleen hanketyöntekijän haun. Aikaisemmin paikkaa hakeneiden hakemukset huomioidaan myös uudessa haussa.

Suomen Syöpäpotilaat ry hakee hanketyöntekijää 15.9.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan vuoden määräaikaiseen, STEA-rahoitteiseen työsuhteeseen.

Voit hakea hanketyöntekijäksi, jos kuulut STEA:n Paikka auki -avustusohjelman piiriin eli olet työelämän ulkopuolella etkä ole aikaisemmin työllistynyt Paikka auki -avustusohjelman kautta. Työsuhteen määräaikaisuus ja kohdennus osatyökykyiselle hakijalle tulevat STEA:n avustusohjelmasta. Työtehtävä soveltuu erinomaisesti henkilölle, joka on pois työelämästä esim. sairauden takia.

Osatyökykyisyyttä tulkitaan laajasti STEA:n määritelmän mukaisesti. Valinnassa painotamme henkilön mahdollisuuksia hyötyä työsuhteesta porttina työelämään. Kohderyhmän tarpeiden tunteminen katsotaan eduksi.

Tehtävä sijoittuu osaksi Minä, syöpä ja työ -hankkeen toimintoja.

Työtehtäviin kuuluvat:

  • vertaistuellista ryhmä- ja yksilöohjausta yhteistyössä työelämäkoordinaattorien kanssa (esim. anonyymi ryhmächat tai Google Hangouts)
  • koulutuspaketin suunnittelu yhteistyössä työelämähankkeen työntekijöiden kanssa
  • Uudenmaan alueen tapahtumissa syöpäselviytyjien työelämän tuen esittely
  • osallistuminen sisältöjen kehittämiseen

Etsimme henkilöä, joka:

  • on suorittanut tai suorittamassa soveltuvaa ammattikorkeakoulu- tai yliopistotutkintoa, joka antaa valmiudet ohjaustyöhön ja hankkeen teoreettisen perustan ymmärtämiseen sekä kehittämistoimintaan
  • on oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja empaattinen
  • tuntee työttömyyden ja työllistämisen myös järjestelmätasolla
  • on innostunut ihmisten kohtaamisesta
  • on tottunut käyttämään sosiaalisen median välineitä

Kokemus työllistämisen parissa toimimisesta, järjestötyöstä ja terveydenhuoltojärjestelmän tuntemus luetaan eduksi tehtävän hoitamisessa. Tarjoamme mielenkiintoisen työn sekä tiimin työn tueksi. Työnkuva voidaan räätälöidä valitun henkilön omien vahvuuksien ja kiinnostuksen mukaan.

Tehtävä sijoittuu Sosiaalialan järjestöjä koskevan työehtosopimuksen vaativuusluokkaan 4.

Suomen Syöpäpotilaiden toimisto sijaitsee Helsingin Malmilla hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuskirje ja CV viimeistään torstaina 9.8.2018 osoitteeseen info(at)syopapotilaat.fi sekä emma.andersson(at)syopapotilaat.fi. Haastattelut pidetään tiistaina 14.8.

Lisätietoja tehtävästä antaa hankekoordinaattori Emma Andersson torstaina 12.7. tai keskiviikkona 8.8. klo 9-11 sähköpostitse emma.andersson(at)syopapotilaat.fi tai puhelimitse 045 104 5836.