Uusi hankekoordinaattori esittäytyy

nainen kirjan takana

Hei, olen Emma Andersson ja aloitin työni Suomen Syöpäpotilaat ry:ssä hankekoordinaattorina elokuun puolessa välissä. Työparinani aloittaa elokuun lopussa työelämäkoordinaattori, jonka kanssa pääsemme yhteisvoimin edistämään syöpäselviytyjien polkua työelämään.

Työhöni kuuluu STEA:n rahoittaman Suomi 100 -hankkeen “Elossa ja osallisena, myös työelämässä!” koordinointi. Hankkeen tavoitteena on syövästä parantuneiden työikäisten fyysisten, psyykkisten ja sosiaalisten työelämävalmiuksien tukeminen Uudenmaan, Pirkanmaan ja Pohjois-Karjalan alueella. Hankkeessa vahvistetaan työelämästä pudonneiden tai putoamisvaarassa olevien syöpäselviytyjien valmiuksia päästä mukaan työelämään etsivän työn, pajatoiminnan sekä yksilö- ja pariohjauksen kautta.

Aikaisemmin olen työskennellyt muun muassa ylitarkastajana sosiaali- ja terveysministeriössä sekä projektien ja viestinnän parissa kehitysyhteistyötehtävissä Afrikassa ja Aasiassa. Koulutukseltani olen valtiotieteilijä, valmistuin maailmanpolitiikasta Helsingin yliopistosta vuonna 2011.

Olen kotoisin Helsingistä, mutta asunut useita vuosia ulkomailla muun muassa Saksassa, Keniassa, Vietnamissa ja Yhdysvalloissa. Vapaa-ajalla nautin luontoretkistä, lenkkeilystä, kirjoitan kirjallisuus- ja kulttuuriaiheista blogia sekä olen kirjojen ja taidenäyttelyiden suurkuluttaja. Toimin myös Suomen Punaisessa Ristissä vapaaehtoishommissa.

Mukavaa syksyn alkua kaikille ja ollaan yhteyksissä!

Emma Andersson

Kirjoitus on alunperin julkaistu Suomen Syöpäpotilaat ry:n sivuilla.