Vastaa Työelämä ja syöpä -kyselyyn!

tyoelama ja syopa kysely sininen tausta keltainen teksti

Suomen Syöpäpotilaat ry järjestää tiistaina 16.7.2019 SuomiAreenalla Porissa paneelin aiheesta Työelämässä syövästä huolimatta. Auta meitä nostamaan keskeiset asiat näkyviksi. Vastaamalla kyselyyn voit vaikuttaa paneelin teemoihin ja kärkiviesteihimme.

Kyselyssä kartoitetaan syöpädiagnoosin jälkeisiä töihin paluun tai työnhaun haasteita ja tukea. Kysely on tarkoitettu työikäisille syöpään sairastuneille ja siihen voivat vastata syövän sairastaneet ja parhaillaan sairastavat diagnoosista tai elämäntilanteesta riippumatta.

Vastausaikaa on 24.5.2019 asti, kyselyyn vastaaminen kestää noin 15 minuuttia.

Vastaukset käsitellään luottamuksellisesti ja tulosten raportoinnissa yksittäistä vastaajaa ei voida tunnistaa. Tuloksia käsittelevät vain Suomen Syöpäpotilaat ry:n työntekijät. Tuloksia hyödynnetään Suomen Syöpäpotilaat ry:n kehittämistyössä, viestinnässä sekä markkinoinnissa.

Paneelikeskustelu järjestetään yhteistyössä Satakunnan Syöpäyhdistyksen, Docrates Syöpäsairaalan, MSD Finlandin, Pfizer Suomen ja Roche Oy:n kanssa. Paneelissa teemasta keskustellaan politiikan, talouden, omakohtaisten kokemusten, järjestötyön ja terveydenhoidon näkökulmista.

Lämmin kiitos vastauksestasi.

Ystävällisin terveisin,
Minä, syöpä ja työ -hankkeen työntekijät

Lisätietoja kyselystä: 

Emma Andersson, projektipäällikkö
Suomen Syöpäpotilaat ry
emma.andersson@syopapotilaat.fi

suomiareena punainen ilmapallo sinistä taivasta vasten